Dursunbeyin Yeni Kaymakamı Göreve Başladı

Dursunbey Kaymakamlığına getirilen Emrullah Temizkan, görevine başladı.

Dursunbeyin Yeni Kaymakamı Göreve Başladı
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 13:26
Dursunbey Kaymakamlığına getirilen Emrullah Temizkan, görevine başladı.
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararnamesonrası,Ordu Kabataş ilçesinden Dursunbey Kaymakamlığına atanan Emrullah Temizkan görevine başladı. İlk resmi programına 2018-2019 eğitim öğretim yılı için Sebahattin Göndür İlkokulundan düzenlenen İlköğretim Haftası törenleri ile katılan Emrullah Temizkan, samimiyeti ve diyalogları ile dikkatleri üzerine çekti.
Emrullah Temizkan kimdir?
Kaymakam Emrullah Temizkan 1984 yılında Bingölde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbulda, lise eğitimini Bingölde tamamladı. 2007 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. Bir süre Sosyal Güvenlik Kurumunda uzman yardımcılığı görevini yaptıktan sonra 2010 yılında Mardin Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Bir yıl süreyle Fransada Sorbonne Üniversitesinde dil eğitimi gördü. Temizkan evli ve iki çocuk babası.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık