Dünyanın En İyi Zula Oyuncuları Zula International Cup İçin Antalyada

Türkiyede espora en çok yatırım yapan oyunlardan biri olan Zula tarafından gerçekleştirilen, toplam 50 bin dolar para ödüllü Zula International Cup bugün Antalyada başlıyor.

Dünyanın En İyi Zula Oyuncuları Zula International Cup İçin Antalyada
  • 28 Eylül 2018, Cuma 14:03
Türkiyede espora en çok yatırım yapan oyunlardan biri olan Zula tarafından gerçekleştirilen, toplam 50 bin dolar para ödüllü Zula International Cup bugün Antalyada başlıyor.

Dünyanın en iyi Zula takımlarını buluşturan ve bugün başlayan Zula International Cup, 28-29 Eylül tarihlerinde Antalyada devam edecek. 6 takımın yer alacağı Zula International Cupın 50 bin dolarlık ödül havuzundan birinci takım 35 bin dolar, ikinci takım 10 bin dolar, üçüncü takım 5 bin dolar ödülün sahibi olacak.

Kupada 3 Türk, 1 Polonya, 1 Avrupa Birliği karması ve 1 tane de İran takımı yer alıyor. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı organizasyonda yer alan takımlardan Galatasaray Espor, Zula Süper Lig Şampiyonu armasıyla mücadele ederken, Izako Boars ilk ve tek Zula Word Cup sahibi espor takımı olarak turnuvada yer alacak. Yeşil sahaların ezeli rakipleri,1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor olarak bu organizasyonda bu rekabeti devam ettirecek.
29 Eylül tarihinde Antalya The Marmara Otelde gerçekleşecek organizasyonun finali tüm Zulaseverlere açık olacak. Finale gelerek, taraftarı oldukları takımı canlı izleme imkanı bulacak espor severler Limited Editions hediyelerin de sahibi olacak. Kapıların saat 10.45te açılacağı organizasyonun 3üncülük maçı saat 12.15te, final maçı saat 15.30da başlayacak. Büyük final etkinliğine, Türkiyenin espor temalı gençlik dizisi Tam Kafadan ekibi ve dizinin müziğini yapan sanatçılar Xir Gökdeniz ile Heja katılacak. Xir Gökdeniz ve Heja final maçı öncesinde konser verecekler. İki dilde de yayınlanacak olan Zula International Cupın canlı yayınları Türkçe olarak sosyal medya hesaplarından izlenebileceği aktarıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık