Dünyaca Ünlü Yıldıza Antalya Daveti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldoyu otel yatırımı için Antalyaya davet etti.

Dünyaca Ünlü Yıldıza Antalya Daveti
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 15:42
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldoyu otel yatırımı için Antalyaya davet etti.
Dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, futbol dışında yatırım yaptığı turizm sektöründe 6ncı otelini geçtiğimiz günlerde Fransanın başkenti Pariste açtı. 6ncı otelinin ardından ATSO Başkanı Davut Çetin, Ronaldoyu sosyal medya üzerinden Antalyaya yatırım yapmaya davet etti. Mesajında, Antalyanın dünyanın en güzel destinasyonlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Davut Çetin, Ronaldonun forma numarası ve 7nci otelinin olmasının yanı sıra Antalyanın posta kodunun da 7 olduğunu ve bunun kendisine şans getireceğini belirtti.
ATSO Başkanı Davut Çetin mesajını; “Selam Cristiano! Paristeki yeni otelin için tebrikler. Eğer bir sonraki otelini dünyadaki en güzel destinasyonlardan biri olan Antalyada açmayı düşünürsen, bu şanslı bir kombinasyon olacaktır. Antalyanın posta kodu 7, senin 7nci otelin ve forma numaran 7. Seni Antalyaya bekliyoruz” şeklinde paylaştı.
Mesajın orijinali:
“Hi @Cristiano! Congratulations on your new hotel in Paris. If youd consider opening your next hotel in Antalya, one of the most beautiful destinations in the world, it would be a lucky combination: 7th hotel & 7 for your shirt number & 7 for Antalyas postcode. Always welcome”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık