Dünya Saat Sektöründe Türkiyenin Gururu

Sektörde 48. yılını dolduran Essa Grup, her yıl İsviçrenin Basel kentinde düzenlenen, çeşitli ülkelerden 300ü aşkın firmanın katıldığı dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Baselworld 2018de 4 markası ile Türkiyeyi temsil etti.

Dünya Saat Sektöründe Türkiyenin Gururu
  • 09 Temmuz 2018, Pazartesi 11:07
Sektörde 48. yılını dolduran Essa Grup, her yıl İsviçrenin Basel kentinde düzenlenen, çeşitli ülkelerden 300ü aşkın firmanın katıldığı dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Baselworld 2018de 4 markası ile Türkiyeyi temsil etti.
Essa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çevik, fuarda markalarına gösterilen yoğun ilgiden memnun kaldıklarını ifade etti.
1970te İstanbul Tahtakelede işe başladıklarını belirten Çevik, şunları söyledi: “Biz ikinci jenerasyon olarak 7 kıtada 60 ülkede hizmet veriyoruz. 1998 yılından itibaren ilk ‘Daniel Klein sonra ‘Freelook üretimine ve dağıtımına başladık, ‘Santa Barbara&Polo Racquet Club ve ‘Sergio Tacchini markalarının ise lisansını alıp dünya pazarına girdik. Bu yıl 4. kez ‘Baselworld fuarına katıldık. Dünyanın önemli saat fuarlarının diğer bir adresi olan ‘Hong Kong Watch and Clock Fair da da beş kere boy gösterdik. Asya ülkelerinde saatlerimiz çok beğeniliyor. 120den fazla saat modellerinde 6 farklı renk ‘Swarovski taşları, organik cam, lens kullanımı, modaya uygun ve fiyatların ekonomik olmasıyla ürünlerimizi dünyada tüketiciyle buluşturuyoruz. Sloganımız olan “Herkes için moda” tüm insan tipine ve her bütçeye uygun saat üretmemizden ileri gelmektedir. Yıllık satış adedinde 1.5 milyonu şimdiden geçtik. Saat üretim ve satışıyla beraber modayı yakın takip edip gözlük, cüzdan, çanta sektöründe kendi tasarımlarımızla yapılan ürünlerimiz ayrı bir ilgi görüyor. Artık Türkiyenin dünya saat sektöründe iddialı olduğunu herkese gösterdik.”
2020 yıl sonu hedefinin, dünya saat sektöründe Türkiyenin adını dünyaya en iyi şekilde duyurmak olduğunu kaydeden Çevik, tüm modellerin Essa Grup bayileri dışında resmi alışveriş sitesi tiktak.com.tr adresinden de satıldığını belirtti.
Essa Grup Türkiye ve Hong Kong merkezli 3 ofis, dünyada 60 ülkede hizmet veriyor. 60 farklı ülkede Türkiyeyi temsil etmekten duydukları gurur ve mutluluğu paylaşan Essa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çevik, Sektörde 48. yıl mutluluğumuzu yaşadığımız bu dönemde geriye dönüp baktığımızda tüm ekibimiz ve tecrübelerimizle birlikte güzel işlere ve birbirinden anlamlı başarılara imza attığımızı görüyoruz. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda ticari ilişkilerimizi daha da geliştirmek ve Essa Grupu dünya saat sektörüne üreten ve rekabet eden bir Türk firması olarak tanıtmak.” dedi. Ercan Çevik satışlarda şıklık ve kalitenin öne çıktığını kaydederek “saat herkes için önemli aksesuar. Biz Essa Grup olarak ar-ge çalışmalarımızı Hong Kong ve İsviçrede dünyaca ünlü tasarımcılarla yapıyoruz“ dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık