Dulkadiroğlu Belediyesinden Yeni Mesire Alanı

Kahramanmaraşın en büyük mesire alanı Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yapılıyor.

Dulkadiroğlu Belediyesinden Yeni Mesire Alanı
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 15:44
Kahramanmaraşın en büyük mesire alanı Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yapılıyor.
Dulkadiroğlu ilçesi Yeşiltepe Mahallesi Yalnız Ardıç mevkisinde A tipi mesire alanının çalışmalarına başladı.
400 dönüm alana sahip olacak mesire alanın ilk etap çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Okay, bölgeye hitap edecek özel bir mesire alanını daha Kahramanmaraşa kazandırdıklarını söyledi.
Belediye Başkanı Necati Okay, şehrin özel bir projeye daha kavuştuğunu kaydetti. Yeşiltepe Mahallesinde bulunan mesire alanının yüksek rakım sebebiyle vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü hatırlatan Başkan Okay, A tipi mesire alanın rakımının bu alandan da yüksek olduğunu dile getirdi. Başkan Okay, “Mesire alanları genelde yaz aylarında tercih edilir durumdadır. Biz A tipi mesire alanında dört mevsim hizmet edecek şekilde çalışmalar yaptık. A tipi mesire alanımız hem Kahramanmaraşa hem de bölgeye hitap edecek şekilde inşa edilmektedir. Yalnız ardıç bölgemizde yapımını sürdürdüğümüz mesire alanımız bin 300 rakım ve şehre yakınlığıyla cazibe merkezi olacak. Şuanda 1. Etabımız tamamlandı. Toplam alanımız 400 dönüme yakın bir bölgeyi kapsamaktadır. Bu bağlamda 2. etap çalışmalarımız devam etmektedir. Tüm bu alanlarımız tamamlandığı takdirde sadece Kahramanmaraş merkeze değil, tüm bölgeye hitap edecek bir kapasiteye sahip olacaktır. Hemşerilerimin burada güzel vakit geçirmeleri adına gereken tüm hizmetleri en ince ayrıntısına kadar düşünerek inşa ediyoruz. Bin 800 metrekare çocuk oyun alanı, aynı şekilde 30 adet bungalov ev ve 42 metrekare oturum alanı olan 30 adet bungalov ev inşa ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık