Dsp Genel Başkanı Aksakaldan Başkan Bozbeye Ziyaret

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbeyi makamında ziyaret etti.

Dsp Genel Başkanı Aksakaldan Başkan Bozbeye Ziyaret
  • 21 Ekim 2018, Pazar 16:26
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbeyi makamında ziyaret etti.
Çeşitli temaslarda bulunmak için Bursaya gelen Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbeyi makamında ziyaret etti. Halk Evinde gerçekleşen ziyarette DSP Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Kul ile Murat Özbilge, DSP Bursa İl Başkanı Cahit Akıncı ve DSP Bursa İl yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesinin çalışmalarını anlattı.
Bozbey, Aksakal ve beraberindekilere Halk Evinde bulunan Nilüfer barış meclisi, basın toplantı odası gibi bazı birimleri de gezdirdi. Ziyaret için teşekkür eden Bozbey, DSP Genel Başkanı Önder Aksakala duruyoruz etkinliğinde 5 bin 990 kişiyle oluşturulan Atatürk portresini armağan etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık