Dr. Fatih Kacıroğlu “Devletimizin Yanındayız”

Erzurum Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Fatih Kacıroğlu, 15 Temmuz darbe girişimin yoldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Dr. Fatih Kacıroğlu “Devletimizin Yanındayız”
  • 14 Temmuz 2018, Cumartesi 17:35
Erzurum Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Fatih Kacıroğlu, 15 Temmuz darbe girişimin yoldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Dr.Fatih Kacıroğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Milli birlik, tam bağımsızlık şuuruyla vesayete karşı duruşun, millet için devlet/devlet için millet anlayışının destanı olan 15 Temmuz Kıyamının ikinci yıl dönümündeyiz. Şanlı ecdadımız Osmanlının son dönemlerinden son alçak kalkışma olan 15 Temmuz kalkışmasına kadar emperyalistlerin güdümünde birçok darbe gerçekleştirildi. Bu darbeler, tarihi şan ve şerefle dolu Necip Milletimizin refah ve huzurunu katletmeye yönelik girişimler olmuş, milletimizin ve devletimizin yükselişini zaman zaman durdurmuştur.
15 Temmuz, tüm emperyalist güçlere, onların maşası Fetö terör örgütüne millet kıyamının indirdiği tokat olarak şanlı tarihimize altın harflerle düşülmüş not olmuştur.
15 Temmuz kutlu dirilişin müjdesi olmuştur. 15 Temmuz 7den 70e milletimizin mensuplarının bir bütün olarak devletimize, tam bağımsızlığa, demokrasiye sahip çıkışının resmi olmuştur.
Melun darbe kalkışması gecesi, darbeye karşı ilk tepki veren açıklamayı yapan meslek odası ve sivil toplum örgütü olan Erzurum Tabip Odası mensubu olarak da ayrıca gururluyuz.
Melun darbe kalkışmasına karşı Millet Kıyamında vefat eden tüm şehitlerimize Allahü Tealadan rahmet diliyoruz. Cennette makamları yüksek olsun. Gazilerimize ve melun kalkışmaya karşı direnen milletimiz mensuplarına minnettarlığımızı arz ediyoruz.
“Tefrika girmeden bir millete düşman giremez
Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez” düsturu ile devletimizin ve milletimizin karşısında olan Fetö başta olmak üzere tüm terör örgütlerine ve emperyalist güçlere karşı bir bütün olduğumuzu haykırıyor her zaman ve her şartta “Devletimizin yanındayız!” diyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık