Dolunayda Düzenleme Başladı

Ordunun Fatsa ilçesinde sürekli kaza olan Dolunay Kavşağının iptal edilmesi kararının ardından yeni kavşak çalışmasına başlandı.

Dolunayda Düzenleme Başladı
  • 05 Temmuz 2018, Perşembe 12:59
Ordunun Fatsa ilçesinde sürekli kaza olan Dolunay Kavşağının iptal edilmesi kararının ardından yeni kavşak çalışmasına başlandı.
Mevcut kavşağın 100 metre Ordu istikametine yapılacak olan alternatif kavşak çalışması kapsamında bugün sahaya gelen 2 iş makinesi perde duvar imalatı çalışması için temel kazısı yaptı. Konuyla ilgili bilgi veren müteahhit firma yetkilileri bu noktada aslında çok daha önceden çalışmaların başladığını belirterek, “Burada daha önceden projenin sahayla uyumunu netleştirdik. Şimdi perde duvar imalatımız başladı. Yeni kavşağın başlangıç noktasından Dolunay istikametine doğru 220 metre uzunluğunda 9 metre yüksekliğinde perde duvar imalatı yaptıktan sonra dolgusunu yapacağız ve daha sonra da yeni kavşağı yapacağız. Bu ihale 240 iş günü ancak biz bunu konunun önemi nedeniyle yoğun bir çalışma programı ile 2 ayda tamamlamayı hedefliyoruz” dediler.

“Yeni kavşak ile trafik kazalarına sebebiyet verecek olumsuzluklar bitecek”
Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe de Dolunay Kavşağı ile ilgili süreci başından sonuna kadar takip ettiklerini ifade ederek, “Daha sağlıklı bir kavşak yapılmasıyla inşallah trafik kazalarına sebebiyet verecek olumsuzluklar ortadan kalkmış olacak. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz bizim de teklifimiz çerçevesinde yeni kavşak çalışması konusunda planlamayı yaptı, genel müdürlüğe gönderdi. Genel müdürlüğünün onayından sonra ihale süreci gerçekleşti. Yeni kavşak çalışmasında bakanımız ve milletvekillerimizin takibi söz konusuydu ve bu işin hızlanmasında katkıları oldu. Yeni kavşağın yapılmasıyla trafik sorunu inşallah bu vesileyle çözüm bulmuş olacak. İnşallah bu çalışmanın tamamlanmasından sonra bir daha kaza olmamasını temenni ediyoruz ve bu çözümle beraber bu sorunu halletmiş, nihayete kavuşturmuş oluyoruz. Fatsamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık