Dolphin Ajans Rozana Fm İle Anlaştı

Türkiyenin sayılı reklam ajanslarından Dolphin Ajans ile Ortadoğu ve Arap Dünyasının güçlü sesi Rozana FM ile anlaşma yaptı.

Dolphin Ajans Rozana Fm İle Anlaştı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 16:36
Türkiyenin sayılı reklam ajanslarından Dolphin Ajans ile Ortadoğu ve Arap Dünyasının güçlü sesi Rozana FM ile anlaşma yaptı.
Yaklaşık bir yıldır Gaziantep-Türkiye, Fransa-Paris yayın stüdyoları ile hizmet veren Arap dünyasının güçlü yayın istasyonu Rozana FM, Suriyedeki etkili yayın kalitesine Gaziantepte de devam ediyor.
Arap dünyasının ortak sesi olmakla 7 milyon dinleyiciye ulaşan Rozana FM Dolphin Ajans ile reklam ve haber anlamında birlikte çalışmak için bir araya geldiler.
Dolphin Ajansın Arapça dışında İngilizce, Türkçe ve Kürtçe gibi dillerde de reklam yayını istemesine olumlu karşılık veren Rozana FM yetkilileri bunun bir zenginlik olacağını ve tüm reklam verenleri kucaklayacağını ifade ederek memnuniyetle karşıladılar.
Gerek yurt dışından reklam verecek olan markalar, gerekse yurt içinden reklam verecek markalar her dilde reklam yayını imkanına Rozana FM ile ulaşmış olacaklar.
Alınan ortak karar gereğince, tüm reklam verenlerin reklam seslendirmesi ve prodüksiyon hizmetleri de ortak çalışma ile profesyonel bir ekiple gerçekleştirilecek.
Markalarına müzik isteyen firmaların ise her dilde şarkısının yapılacağı müjdesini verdiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık