Dolarlarınızı Bozdurun Çağrısına Tokatlılardan Destek

Tokatlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın çağrısıyla elinde bulunan döviz ve altınları bozdurarak milli paralarına sahip çıkıyor.

Dolarlarınızı Bozdurun Çağrısına Tokatlılardan Destek
  • 14 Ağustos 2018, Salı 12:03
Tokatlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın çağrısıyla elinde bulunan döviz ve altınları bozdurarak milli paralarına sahip çıkıyor.
Son dönemde yaşanan dolar kurundaki hızlı artışın önüne geçilmesi yönünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yaptığı çağrıya Tokatlılardan destek geldi. Döviz bürolarına işlem yapmak için gelen vatandaşların yüzde 90ı elinde bulunan dolarları ve altınları Türk Lirasına çeviriyor. Türk Ekonomisinin mevcut durumu tolere edebilecek güçte olduğunu söyleyen Döviz Bürosu Müdürü Mürsel Pezik, Geri dönüş, bizim alışımız çok daha yoğun. Günlük hizmet verdiğimiz müşterinin yüzde 10u bizden alım talebi yaparken, yüzde 90ının satış talebi var. Bugün itibariyle fiyatlara baktığımız zaman dün ve cuma gününe göre fiyatların biraz geri geldiğini, nispeten oturmaya başladığını düşünüyoruz. Bizim düşüncemiz; ülkemizin ekonomisi güçlüdür. Bu tür saldırıları 80li 90lı yılların başında olduğu gibi altında kalacak bir ekonomimiz yoktur. Bunları tolere edecek bir yapıya sahibiz. Paniğin yanlış olduğunu düşünüyoruz. İnsanlarımız sakin olursalar, fiyatların ekonomiyi ve ülkeyi yöneten yöneticilerimizin söylediği gibi normal seviyelere oturacağını düşünüyoruz şeklinde konuştu.
Devlet büyüklerinin çağrısı üzerine elinde bulunan doları bozdurduğunu söyleyen Mustafa Erdi Atılgan isimli vatandaş ise böyle çağrılara vatandaşlar olarak uyulması gerektiğini dile getirerek, Şu an zor bir süreçten geçtiğimizin farkındayız. Hayırlara vesile olur inşallah ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık