Diyanet İşleri Erbaş, Filistin Evkaf Bakanı Hasan Es Sayfiyi Kabul Etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Mekkede Filistin Evkaf Bakanı Hasan Es Sayfiyi kabul etti.

Diyanet İşleri Erbaş, Filistin Evkaf Bakanı Hasan Es Sayfiyi Kabul Etti
  • 18 Ağustos 2018, Cumartesi 12:13
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Mekkede Filistin Evkaf Bakanı Hasan Es Sayfiyi kabul etti.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Filistinli Bakan Es Sayfiye ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ayrıca Türkiyede doğan çocukların Filistin muhabbeti ile doğduğunu belirten Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ziyaretimize geldiği için ben çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz mümkün oldukça nesillerimize, çocuklarımıza gençlerimize bu ruhu aşılamaya çalışıyoruz. Türkiyede doğan her çocuk Filistin muhabbeti ile doğuyor. İnşallah böyle de devam edecektir dedi.

Kudüs bağlantılı umre ziyaretleri
Türkiyede Kudüs zirvesi yaptıklarını vurgulayan Prof. Dr. Erbaş, gerçekleştirilen zirvede Kudüs bağlantılı umre ziyaretlerinin artması ile ilgili de konuştuklarını söyledi. Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak bu yılın başında İstanbulda bir Kudüs Zirvesi yaptık. Sonuç bildirgesinde bütün bu konuları ihtiva eden hususları dile getirdik. En önemli maddelerden birisi de Müslümanların Kudüste daha görünür olması için Kudüs bağlantılı umre ziyaretlerinin arttırılmasıydı şeklinde konuştu.

Filistinli gençlerin okutulması konusunda her türlü desteğe hazırız
Filistinli gençlerin okutulması konusunda desteğe hazır olduklarını söyleyen Erbaş, Burada en çok önem vermemiz gereken konuların başında mümkün olduğunca eğitim anlamında Filistinli gençlerin okutulması konusunda Türkiye Diyanet Vakfı olarak her türlü desteği vermeye hazırız dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık