Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İran Ankara Büyükelçisini Kabul Etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İran Ankara Büyükelçisi Taherian Fardı kabul etti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İran Ankara Büyükelçisini Kabul Etti
  • 28 Ağustos 2018, Salı 20:32
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İran Ankara Büyükelçisi Taherian Fardı kabul etti.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İran Büyükelçisi Mouhammad Ebrahim Taherian Fardı ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erbaş, Büyükelçi Fardın ve beraberindeki heyetin Kurban Bayramını tebrik etti. İki ülkenin hac organizasyonlarıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Erbaş, Türkiye ve İranın hacılara hizmet noktasında örnek işlere imza attığını belirtti. Erbaş ayrıca haccın, Müslümanların bir araya gelmesi ve problemlerini müzakere etmesi noktasında bir fırsat olduğunu ve bunu en güzel bir şekilde değerlendirmek gerektiğini vurguladı. İki ülke arasında özellikle dil ve kültürel anlamda yakın ilişkisi olduğuna değinen Erbaş, bu ilişkilerin daha da geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.
Konuk Büyükelçi Fard ise kabulünden dolayı Başkan Erbaşa teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Kabulde, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Selim Argun da hazır bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık