Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Diyanet Tv Olarak Faaliyetlerimize Devam Edeceğiz”

Diyanet TVyi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sahih dini bilgiyi millete ulaştırmada Diyanet TV ve Diyanet Radyolarının önemli katkıları olduğunu söyledi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Diyanet Tv Olarak Faaliyetlerimize Devam Edeceğiz”
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 16:32
Diyanet TVyi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sahih dini bilgiyi millete ulaştırmada Diyanet TV ve Diyanet Radyolarının önemli katkıları olduğunu söyledi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Diyanet TVyi ziyaret etti. Ziyarete Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Huriye Martı ve Dini Yayınlar Genel Müdürü Fatih Kurt da katıldı.
Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, “Hep beraber büyük bir enerjiyle çalışmalara devam edeceğiz inşallah” dedi.
2012 yılından günümüze kadar TRT ile yapılan işbirliği ile TRT Diyanet adı altında faaliyet yürüttüklerini ifade eden Başkan Erbaş, “Faaliyetlerimize Diyanet TV olarak inşallah devam edeceğiz. 2012den bu güne kadar Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun çok büyük desteğini gördük. Bundan sonra da inşallah her zaman desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Diyanet İşleri Başkanlığının ve Türkiye Diyanet Vakfının çeşitli birimleriyle millete hizmet ettiğine vurgu yapan Erbaş, “Kuran ve sünnet çizgisinde milletimizi dini konularda bilgilendirme işini kanunlar Diyanet İşleri Başkanlığına vermiştir. Diyanet İşleri Başkanlığı çeşitli birimleriyle bu işi yürütmektedir. İnşallah bütün arkadaşlarımız, bu televizyonda çalışan kardeşlerimiz, Diyanet İşleri Başkanlığı mensupları ve Türkiye Diyanet Vakfının katkılarıyla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Erbaş, sahih dini bilgiyi millete ulaştırmada Diyanet İşleri Başkanlığının bütün birimleriyle gayret ettiğini dile getirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı televizyon ve radyolarıyla da buna büyük katkı sağlamaktadır. İnşallah bu katkıyı bugünden itibaren Diyanet TV amblemi ile devam ettirecektir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık