Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Bitliste

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlise geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Bitliste
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 16:18
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlise geldi.
Muştan karayolu ile Bitlise gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, ilk olarak Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardımı makamında ziyaret etti. BEÜ Konferans Salonunda din görevlileri buluşmasından önce Rektör Yardımı makamında ziyaret eden Erbaş, gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Erbaş, “Üniversitelerimiz illerimizin bilim yuvalarıdır. Yarın Bitliste Türkiye güzel ezan okuma yarışmasının finali olacak o nedenle Diyanet İşleri Başkanlığı olarak bu programa katılmak için Bitlise geldik. Bir yere gidince ilk ziyaretlerim üniversiteler oluyor. Burada olmakta dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmemek olmaz. Kampüsün güzel olduğunu gördük. Güzel talebeler yetiştirmeyi her alanda üniversiteyi bölgemizin gelişmesine katkı sağlamasını Rabbimden niyaz ediyorum. Özellikle bölgenin ihtiyacına yönelik fakülteler ve yüksekokulların gelişmesi bölge insanının gençlerin bu ihtiyaca göre yetiştirilmesi önem arz ediyor. Sizde bunun önemle yapıyorsunuz” diye konuştu.
Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ise “Başkanımızı üniversitemizde görmekten onur duyuyoruz. Bizim fakültelerimizden biri de İslami İlimler Fakültesidir. Bitlisin tarihine baktığınızda ilmi şahsiyetlerle dolu bir kent. Biz de bunu geliştirmeye çalışıyoruz. 3. sınıfa geldik daha mezun veremedik” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık