Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Argundan Vali Kamçıya Ziyaret

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Selim Argun, Vali Süleyman Kamçıyı makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Argundan Vali Kamçıya Ziyaret
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 13:52
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Selim Argun, Vali Süleyman Kamçıyı makamında ziyaret etti.
Kayseri İl müftülüğü tarafından düzenlenecek olan “202 Erkek Öğrenci Hafızlık Merasimi” programına katılmak üzere ilimize gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Argun, programı kapsamında Vali Kamçıyı makamında ziyaret etti.
Misafirperverliğinden dolayı Vali Kamçıya teşekkür eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Argun, Kayserideki diğer programları hakkında bilgi verdi.
Vali Kamçı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Selim Argun ziyaretinin sonunda, Vali Kamçıya Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından prestij baskı Kuran-ı Kerim hediye etti.
Ziyarette Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Selin Arguna, Reisül Kurra Vekili Mustafa Demirkan, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu başkanı Hafız Osman Şahin ve İl Müftüsü Şahin Güven Eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık