Didimde Spor Camiasını Üzen Ölüm

Aydın amatör küme Didim ekiplerinde Yenihisar Spor kulübü başkanı ve CHP Didim ilçe yöneticisi Ünal Bulut geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Didimde Spor Camiasını Üzen Ölüm
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 14:19
Aydın amatör küme Didim ekiplerinde Yenihisar Spor kulübü başkanı ve CHP Didim ilçe yöneticisi Ünal Bulut geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Aydın 1. amatör küme Didim ekiplerinden Yenihisarspor kulüp başkanı ve aynı zamanda CHP Didim ilçe yöneticisi olan Ünal Bulut (59) geçirdiği kalp krizi sonucundan hayatını kaybetti. Bulut gece evinden kalp krizi geçirdiği ve ambulansla Didim Devlet hastanesine kaldırıldığı öğrenilirken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bulutun naşı Didim merkez camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında kaldırıldı.
Cenaze namazına Didim Belediye başkan yardımcısı Ahmet Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Yenihisarspor kulübü yöneticileri ve futbolcuları, Didim Rumelili Romanlar Derneği Başkanı İlgin Var, CHPli bazı belediye meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Bulutun cenazesine çok sevdiği Yenihisarspor forması koyuldu. Cenaze namazının ardından Bulutun naşı Didim asri mezarlığında defnedildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık