Didim Belediyesinden Yeni Cazibe Merkezi

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabayın girişimleri sezon başında başlatılan 3. koyda rekreasyon ve peyzaj çalışmaları sonucunda 3. koy olarak bilinen halk plajı ve bölgesi yeni çehreye kavuştu.

Didim Belediyesinden Yeni Cazibe Merkezi
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 11:00
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabayın girişimleri sezon başında başlatılan 3. koyda rekreasyon ve peyzaj çalışmaları sonucunda 3. koy olarak bilinen halk plajı ve bölgesi yeni çehreye kavuştu.
Didimin en önemli koylarında birisi olan ve imara açılmasının ardından Didim Belediyesince çalışma başlatılan bölge yenir bir çehreye kavuştu. Didim Belediyesi koy bölgesinde belli standartlarda konut ve işyeri yapılması düşüncesiyle yürütülen proje tüm hızıyla sürerken, Başkan Atabayda çalışmaları bizzat yerinde takip ediyor. Çalışmalar kapsamında 3. koy için birisi yeni olmak üzere iki yeni yol açılırken, yol üzerinde ağaç dikimi, kaldırım ve parka taşı döşeme işlemleri tamamlandı. Ayrıca proje kapsamında yapılan işyerleri ise Didimin tarihi evleri örnek alınarak yapılırken, işyerlerinin bir kısmı açılırken, diğerlerinin de yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yine proje kapsamında 3. koydaki plaj iki katına çıkarken peyzaj düzenlemeleri, soyunma ve duş kabinleri ise modern hale getirildi.
Çalışmaları bizzat takip eden ve talimatlar veren Belediye Başkanı A. Deniz Atabaya, başkan yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Öznur Gündoğdu ile Fen işleri Müdürü Sarp Kavak eşlik etti.
Başkan Atabay bölgedeki çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmede “Yeni plajlar açacağız ve genişleteceğiz diye söz verdik 3. koy buna örnek oldu. Plaj dört misli büyüdü. Yatırımcıların önünü açmak için yollar açıyoruz. Yoran evleri dediğimiz evlerin aynılarını ve orijinaline sadık kalarak aynısını yapıyoruz. Ön bölümünde restoran ve kafeler olacak. Arka kısmında butik oteller zamanla devreye girecek. Zamanla Bakanlık buraları tahsis edecek. Aydınlatmalara olacak. Peyzaj düzenlemeleri yapıyoruz. Bayram ve öncesinde vatandaşlarımızla konuştuğumuzda durumdan çok memnun ve mutlular. Bu bölge Didime yeni bir çehre kazandıracak. Bizlerde bölgeye sık sık inerek sorunları takip ediyoruz. Bu tür hizmetlerimizle Didimde değer katmaya devam edeceğiz.”dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık