“Devrekin Dünyadaki Ayak İzleri” Paneli İlgi Gördü

Devrekte düzenlenen “Devrekin Dünyadaki Ayak İzleri” adlı panel büyük ilgi gördü.

“Devrekin Dünyadaki Ayak İzleri” Paneli İlgi Gördü
  • 19 Ağustos 2018, Pazar 17:39
Devrekte düzenlenen “Devrekin Dünyadaki Ayak İzleri” adlı panel büyük ilgi gördü.
Bu yıl 29. gerçekleştirilen 17-18 ve 19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Devrek Baston ve Kültür Festivali etkinlikleri kapsamı içersinde yer alan modaretörlügünü Zondef Başkanı Gurbet Altayın yaptığı “Devrekin Dünyadaki Ayak İzleri” adlı panel büyük ilgi gördü. Belediye Sinema Salonunda gerçekleştirilen Panele panelist olarak katılan Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Ticaret Bakanlığı Başdanışmanı Cihat Alagöz, Uzman Odyolog Raziye Karakök, Yapımcı ve Tarihçi Yazar Selman Kayabaşı katıldıkları programda başarının nasıl yakalandığını salonda bulunan davetlilere örneklerle anlattılar. Panelistlerin Devrekli olması nedeniyle hemşehrileri tarafından ilgiyle izlenen panelistlere programın sonunda ilçenin simgesi olan Devrek Bastonu hediye edildi.
Düzenlenen panele; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Devrek Kaymakam Vekili Mehmet Soylu, Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve çok sayıda davetli katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık