Deveyi Gören Telefona Sarıldı

Sivasta Erbakan Vakfı Milli Görüşün 40ıncı yıl dönümü dolayısıyla deve kesti. Deveyi gören vatandaşlar cep telefonu ile hatıra fotoğrafı çekindi.

Deveyi Gören Telefona Sarıldı
  • 25 Eylül 2018, Salı 14:48
Sivasta Erbakan Vakfı Milli Görüşün 40ıncı yıl dönümü dolayısıyla deve kesti. Deveyi gören vatandaşlar cep telefonu ile hatıra fotoğrafı çekindi.
Erbakan Vakfı Sivas İl Temsilciliği Milli Görüşün yıl dönümü dolayısıyla 11 bin lira değerinde 1 ton ağırlığında deve aldı. Sivasta olmadığı için Antalyadan alınan deve kurban edildi. Hayatlarında ilk kez deve gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken hatıra fotoğrafı çekindi. Türkiyede deve kesiminin fazla olmaması dolayısıyla deveyi kesmek isteyenler zor anlar yaşadı.
Erbakan Vakfı Sivas İl Temsilcisi Kasım Kılıç,Sivas Erbakan Vakfı olarak Milli Görüşün ikinci 40 yılının hayırlara vesile olması için bir arkadaşımızın adak olan kurbanını inşallah burada keseceğiz. Daha önce Sivasta böyle bir deve kesimi ile pek fazla karşılaşmadıkları için ilgi uyandırdı. Deve Sivasta bulunmadığı için Antalyadan getirttik. Dolayısıyla baya uzun bir yolculuk sonrası geldi. Tahmini olarak devenin ağırlığı 1 ton civarında ve 600 kilo kadar da et çıkıyor. Deveyi gören gençlerimizde heyecan oldu ilk defa görenler var. Deve ile selfie yapanlar, fotoğraf çekinenler oldu dedi.
İlk defa deva gördüğünü söyleyen Şener Karavelioğlu ise,İlk defa deve gördüğüm için merak uyandırdı ardından ise buraya geldim ve deve ile fotoğraf çekindim. Sivasta ilk defa deve gördüm. Deveyi beğendim diye konuştu

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık