Dergilikte Ağustos Ayında 1 Milyon Gazete Okundu

Dijital yayın platformu Dergilik uygulamasından bir ayda tam 1 milyon 115 bin gazete okunduğu açıklandı.

Dergilikte Ağustos Ayında 1 Milyon Gazete Okundu
  • 08 Eylül 2018, Cumartesi 10:40
Dijital yayın platformu Dergilik uygulamasından bir ayda tam 1 milyon 115 bin gazete okunduğu açıklandı.
Turkcellin Dijital yayın platformu Dergilik, Ağustos ayını da rekor kırdığını duyurdu. Yapılan açıklamada; daha önce bir ayda 5 milyonu aşan indirme sayısıyla rekor kıran uygulamada bu ay 1 milyondan fazla gazete okundu. Ağustosta 4 milyon 492 bin dergi ve 1 milyon 115 bin gazete, Dergilik üzerinden okuyucularla buluştu. Yıl başından bu yana Dergilikten toplam 37 milyon 526 bin içerik indirildi.
Tek uygulama, 1700 yayın
Yerel ve ulusal pek çok yayını tek bir platform üzerinden sunan uygulama, dünyanın en popüler yabancı dergilerini de raflarına taşırken, bine yakın yabancı dergiyle birlikte toplam yayın sayısını bin 700e ulaştırdı. Online olarak cep telefonu ve tabletlerden okunabilir hale gelen uygulamaya sosyal medya hesaplarından da ulaşmak mümkün.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık