Dağ Ve Komando Tugay Komutanlığında Sancak Devir Teslim Töreni

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında sancak devir teslim töreni yapıldı.

Dağ Ve Komando Tugay Komutanlığında Sancak Devir Teslim Töreni
  • 25 Ağustos 2018, Cumartesi 8:30
Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında sancak devir teslim töreni yapıldı.
Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen sancak devir teslim törenine Hakkari Valisi Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, tayini çıkan Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Muammer Alper, Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Şemdinli 34.Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Rafet Kılıç, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Adalet Komisyonu Başkanı Semih Doğan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Durankaya Beldesi Belediye Başkanı Fatih Keskin, kurum müdürleri, köy ve mahalle muhtarları ile askeri personel ve vatandaşlar katıldı.
Tören, Vali Toprakın Mehmetçiği selamlaması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından tayini çıkan Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç ve göreve yeni başlayacak olan Tuğgeneral Muammer Alperin öz geçmişleri okundu. Daha sonra Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç görevini yeni atanan Tuğgeneral Muammer Alpere devretti. Gerçekleşen Sancak Devir Teslim Töreninin ardından Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel tarafından Tuğgeneral Emre Tayança komutanlık forsu verildi. Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokelin konuşmasının ardından Vali Toprak, askeri birlikleri selamladı. Komando andı ve askeri birliklerinin geçiş töreninden sonra tören verilen kokteyl ile sona erdi. Vali Toprak, Şemdinli ve Çukurca ilçelerinde de yapılan sancak devir teslim törenlerine de katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık