Cumhuriyetin 95. Yılı Sakaryada Coşkulu Törenle Düzenlendi

Cumhuriyetin 95. Yılı kapsamında Sakaryada coşkulu tören düzenlendi.

Cumhuriyetin 95. Yılı Sakaryada Coşkulu Törenle Düzenlendi
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 12:35
Cumhuriyetin 95. Yılı kapsamında Sakaryada coşkulu tören düzenlendi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı her ilde olduğu gibi Sakaryada da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetin 95. Yılı kapsamında Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) önünde bir tören düzenlendi. Gerçekleşen törene Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İdris Acartürk, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Milletvekilleri, Belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kutlamalar Saygı Duruşunun bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. daha sonra Sakarya Valisi İrfan Balkanloğlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Gücümüze güç katacağız”
Sakarya Valisi İrfan Balkanloğlu yaptığı konuşmada, “Eksiklerimiz de olsa demokrasisi olan, yöneticilerin seçimle geldiği ve beğenilmeyen yöneticilerin de seçimle değiştirilme imkanının bulunduğu güzel bir rejime kavuştuk. Bu sayede bölgede örnek bir ülke konumundayız. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece aynen 1. Dünya Savaşından sonra bütün düşmanın geldiği gibi gittiği gibi olay devam edecektir. Bizle Dünyanın süper gücü dahi baş edemeyecektir. Gücümüze güç katacağız” dedi.
Konuşmanın ardından tören geçit merasimiyle devam etti. Öğrenciler başta olmak üzere kurum araçları protokolü selamlamasıyla program son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık