Cumhuriyet Coşkusu Nilüferde Yaşanacak

Nilüfer Belediyesi, bu yıl da “Cumhuriyet Herkes İçin” diyerek on binleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bir araya getirecek.

Cumhuriyet Coşkusu Nilüferde Yaşanacak
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 14:15
Nilüfer Belediyesi, bu yıl da “Cumhuriyet Herkes İçin” diyerek on binleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bir araya getirecek.
Nilüferde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 25 Ekim Perşembe günü 8incisi gerçekleştirilecek “Nilüfer Belediyesi Okullararası Cumhuriyet Koşusu” ile başlayacak. Koşuya Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvarından başlayacak olan öğrenciler, bitiş noktası olan Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanına önce gelebilmek için yarışacak. Kutlamalar, 29 Ekim Pazartesi günü çelenk sunma töreniyle devam edecek. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, protokol ile yüzlerce vatandaşın katılacağı saat 13.00teki törende, Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenkler sunulacak.
Cumhuriyet coşkusu, 7den 77ye her yaştan insanın katılacağı Cumhuriyet Yürüyüşüyle artacak. Saat 19.00da Fatih Sultan Mehmet Bulvarındaki Acıbadem Kavşağında toplanacak olan Cumhuriyet sevdalıları, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve protokolün de iştirakiyle marşlar eşliğinde Hastane Alanına kadar yürüyecek.
Cumhuriyet coşkusu, sevilen sanatçı Haluk Levent konseriyle katlanacak. Haluk Levent, yürüyüşün sonunda Hastane Alanında kurulacak sahnede konser verecek. Sevilen sanatçı, şarkılarını alanı dolduracak on binlerle birlikte seslendirecek.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyetin ilanının 95inci yılını büyük gururla bir kez daha hep birlikte kutlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Bozbey, “İçimizdeki cumhuriyet sevdasıyla Nilüferin bu emanete nasıl sahip çıktığını bir kez daha göstereceğiz. Ulu önder Atatürkün, bize olan güvenini boşa çıkarmayacak, dayanışma, özgürlük, üretim, hakça paylaşım, laiklik, adalet, eşitlik ve demokrasi için buluşacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık