Cumhuriyet Coşkusu İrem Derici Konseriyle Taçlandı

Adana Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 95nci yıl dönümünü İrem Derici konseri ile taçlandırdı.

Cumhuriyet Coşkusu İrem Derici Konseriyle Taçlandı
  • 30 Ekim 2018, Salı 17:32
Adana Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 95nci yıl dönümünü İrem Derici konseri ile taçlandırdı.
Sesi, sahnesi ile Adanalılara unutulmaz bir akşam yaşatan İrem Derici, sahnede Onuncu Yıl Marşını söylediği esnada meşaleler yakıldı ve ay yıldızlı al bayrak tüm alanda göğe yükseltildi.
Sanatçı İrem Dericiye teşekkür plaketi ve çiçeğini takdim etmek üzere sahneye çıkan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Cumhuriyetin yüzbinlerce savunucusu var bu memlekette ve bugün Adanalı on binlercesi bu meydanı doldurmuş” diyerek alanı dolduran hemşerilerine teşekkür etti. Başkan Sözlü, “Bugün Türkiye Ortadoğu halklarından daha yüksek bir çıtayı yakalamışsa bunu Cumhuriyete, Cumhuriyetin kurucusu Atatürke borçludur. Fakat bugün Ortadoğudan ileride Avrupadan gerideysek bunun da sebebi Cumhuriyeti paçasından tutup aşağıya çekmek isteyen zihniyettir” ifadelerini kullandı.
Başkan Sözlü konseri sonuna kadar hemşerileri ile birlikte takip etti, sık sık protokole fotoğraf çekilme isteği ile gelenleri geri çevirmedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık