Cumhuriyet Coşkusu Fener Alayı İle Kutlandı

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 95. yılı etkinlikleri Orhangazi ilçesinde mehter eşliğindeki fener alayı ile başladı.

Cumhuriyet Coşkusu Fener Alayı İle Kutlandı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 20:59
Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 95. yılı etkinlikleri Orhangazi ilçesinde mehter eşliğindeki fener alayı ile başladı.
Orhangazi Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle siteler bölgesinden başlayıp Cumhuriyet Alanına kadar süren Fener Alayı düzenledi. Tarihi Mehteran takımı eşliğinde gerçekleştirilen Fener Alayına Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Ütğm.Ömer Birinci, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Coşkun, AK Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, MHP ilçe başkanı Necati Güneş, Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber, Emniyet Müdürü Halis Erdoğan, Şehit Aileleri, Gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cumhuriyet Alanına kadar süren Fener Alayı istiklal marşının okunması ve mehteran ekibinin konseri ile devam etti. Alanda toplanan vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 95 yıl önce ilan edilen Cumhuriyetin coşkusunu bugün millet olarak aynı şekilde yaşadıklarını belirterek, bizler şehitlerimizin bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti daha güçlü daha coşkulu bir şekilde yarınlara taşıyoruz. Güçlü Cumhuriyet Güçlü Türkiye anlayışı ile millet olarak birlik ve beraberlik içinde yarınlara yürüyoruz dedi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, bu ülkenin şehitlerin kendilerine emaneti olduğunu belirterek, bizler de bu emaneti daha güçlü bir şekilde savunup geleceğe taşıyoruz. Bugünkü bu coşkuya ortak olan herkese teşekkür ediyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık