Cumhurbaşkanlığının Aşure İkramına Tokatta Yoğun İlgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın talimatıyla aşure dağıtılan 13 ilden birisi olan Tokatta vatandaşlar aşure dağıtımına yoğun ilgi gösterdi.

Cumhurbaşkanlığının Aşure İkramına Tokatta Yoğun İlgi
  • 23 Eylül 2018, Pazar 14:12
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın talimatıyla aşure dağıtılan 13 ilden birisi olan Tokatta vatandaşlar aşure dağıtımına yoğun ilgi gösterdi.
Muharrem ayı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın talimatıyla 13 ilde öğle namazının ardından aşure dağıtımı yapıldı. Tokat Cumhuriyet Meydanında düzenlenen aşure dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tokat Valisi Ömer Toraman, AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi İzleme ve Koordinasyon Başkanı Hakan Yurdakul, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin vatandaşlara aşure ikram etti. Cumhurbaşkanı Erdoğanın talimatı ve özel tarifi ile Tokat Valiliği tarafından hazırlanan aşurenin tadına bakmak isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. 2 bin 500 kişilik aşure kısa sürede bitti.
Cumhurbaşkanlığı Ekonomi İzleme ve Koordinasyon Başkanı Hakan Yurdakul, birlik ve beraberlik mesajları vererek, Cumhurbaşkanımız aşure ikramını her sene yapıyor. Muharremin onuncu günü ya da ilk çeyreğinde farklı bir ilde aşure dağıtıyoruz. Muharremin amacı ve anlamı belli, birlik ve beraberlik. Cumhurbaşkanımız bunun altını çizmek için aşure ikramını her sene yapıyor. İnşallah birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendiren bir etkinlik olur dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık