Cumhurbaşkanlığından Aşure İkramı

Cumhurbaşkanlığınca Vanda öğle namazının ardından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Cumhurbaşkanlığından Aşure İkramı
  • 23 Eylül 2018, Pazar 15:48
Cumhurbaşkanlığınca Vanda öğle namazının ardından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın talimatıyla, tarifi özel olarak gönderilen ve Van Valiliğince hazırlanan aşure, Hazreti Ömer Camisinde kılınan öğle namazının ardından cami avlusunda vatandaşa ikram edildi. Dağıtım öncesi konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, vatandaşların Muharrem ayını kutlayarak, Muharrem ayı vesilesiyle Cumhurbaşkanımızın sizlere, Van halkına en kalbi muhabbetleriyle aşure ikramını gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımızın sizlere selamlarını, iyi niyet dileklerini iletiyoruz dedi.
Van İl Müftüsü Nimetullah Arvasın dua okumasıyla son bulan aşure dağıtımına Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı Mustafa Rumeli, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, vali yardımcıları, kaymakam ve belediye başkanları, kurum amirleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık