Cü Vakfı Okulları Ücretsiz Rehberlik Hizmeti Veriyor

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları, üniversite tercilerini yapacak öğrencilere yönelik ücretsiz rehberlik hizmeti veriyor.

Cü Vakfı Okulları Ücretsiz Rehberlik Hizmeti Veriyor
  • 12 Ağustos 2018, Pazar 13:03
Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları, üniversite tercilerini yapacak öğrencilere yönelik ücretsiz rehberlik hizmeti veriyor.
Kentteki bir alışveriş merkezinde açılan ücretsiz danışma stantlarında öğrencilere tercih yaparken nelere dikkat etmeleri konusunda bilgi verildi. Stantta Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okullarının eğitim kalitesi hakkında da sunum yapılıyor. Stantlara gelen minik öğrenciler içinde hazırlık yapan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları, boyama etkinliği, dans gösterileri ve çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren CÜ Vakfı Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Aslan, ücretsiz rehberlik hizmetinin il merkezinde de bir çok noktada hayata geçirdiklerini belirterek, Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin doğru karar vermeleri konusunda her türlü hizmeti kendilerine ücretsiz olarak sağlıyoruz. Anaokulu, ilkokulu gruplarımızla kişisel gelişimle alakalı etkinlikler, eğitsel oyunlar ve rehberlik hizmeti sunacağız. Kongre Müzesi bahçesinde üniversite tercihiyle alakalı lise grubu öğrencilerimize hizmet vereceğiz. Sadece çocuklarımıza yönelik çalışmalar değil velilere de göre çalışmalar yapıyoruz. dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık