Çorum Belediyesinden Öğrencilere Giysi Yardımı

Çorum Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot ve kaban yardımı yaptı.

Çorum Belediyesinden Öğrencilere Giysi Yardımı
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 18:46
Çorum Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot ve kaban yardımı yaptı.
Çorum Belediyesi Gıda Bankası bünyesinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara düzenli aralıklarla gıda ve giysi yardımı yaptıklarının kaydeden Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, “Rutin olarak yaptığımız yardımların haricinde başkaca kurumların tespit ettiği ihtiyaç sahibi bireylere ve ailelere de gerekli yardımlarımızı sürdürüyoruz. Okul müdürlüklerimiz tarafından tespit edilen maddi durumları iyi olmayan 1000 öğrencimize ulaştırılmak üzere okul yöneticilerimize kışlık bot ve kaban yardımı yaptık. Kışlık giysileri mahalle muhtarlarımızla birlikte Milli Eğitim Müdürümüze teslim ettik” dedi.
Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Gül, “Hiçbir yavrumuzun kışlık kıyafet alamayıp bundan dolayı arkadaşlarına karşı kendini mahcup hissetmesine gönlümüz razı gelmez. Bu tür yardımlarımı artırarak devam ettireceğiz ^ şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık