Çorlu Gazeteciler Derneğinden Kaymakam Sarılıya Ziyaret

Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri 1 Eylül tarihinde yayımlanan kararname ile Çorlu Kaymakamlığına atanan Cafer Sarılıyı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Çorlu Gazeteciler Derneğinden Kaymakam Sarılıya Ziyaret
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 14:31
Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri 1 Eylül tarihinde yayımlanan kararname ile Çorlu Kaymakamlığına atanan Cafer Sarılıyı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.
Çorlu Kaymakamı Sarılı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek görev süresi boyunca basın mensupları ile iyi bir diyalog içerisinde bulunacağını belirtti. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ayrıca Çorlunun 1. sınıf bir ilçe olduğuna vurgu yaparak, Göreve başlamam sebebiyle birçok sivil toplum kuruluşu, oda ve dernekler hoş geldin ziyaretinde bulundu. Bu ziyaretler çerçevesinde edindiğim izlenim Çorlunun gerçek anlamda saygın ve büyük bir ilçe olduğu. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamızın Türkiyede ilk 10 içerisinde yer aldığını öğrendim dedi.
Okul çevrelerindeki güvenlik konusu ve uyuşturucu madde kullanımının engellenmesine ilişkin çalışmalara önem vereceğini de sözlerine ekleyen Sarılı, Bu anlamda basın mensuplarımızla da paylaşım içerisinde bulunacağım ifadelerine yer verdi.

Başkan Silistre derneğin çalışmalarını aktardı
Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise derneğin yönetimi ve üyeleri adına Kaymakam Sarılıya yeni görevinde başarılar dileyerek Çorlu Gazeteciler Derneğinin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.
Başkan Silistre, 2006 yılında kurulan derneğimiz Tekirdağ ili genelinde Basın İlan Kurumu nezdinde tek akredite dernektir. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu çatısı altında bulunan Marmara Gazeteciler Federasyonunun üyesiyiz. Derneğimiz aynı zamanda Federasyon Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor. İlçemizde 3 günlük gazetenin yanında haftalık ve 15 günde bir yayınlanan gazeteler, radyolar ve dergiler var. Ulusal basının temsilciliklerini yapan arkadaşlarımız ve internet medyacılığı üzerinden habercilik yapan kuruluşlarımız var. İlçemiz adına ortaya konan her türlü sosyal sorumluluk projelerinde basın anlamında destek olarak fayda sağlamaya çalışıyoruz. Tekirdağın tüm ilçelerinden üyelerimiz var dedi.
Başkan Silistre konuşmasının sonunda Kaymakam Cafer Sarılıyı dernek binasında ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını da ifade etti. Yaklaşık 1 saat süren ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık