Çorlu Belediyesi İlçe Genelinde Tanıtım Stantları Açıyor

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri belediye hizmetleri, ücretsiz halk kursları ve Kent Belleği Müzesi için farklı noktalarda stant kurarak tanıtımlara başladı.

Çorlu Belediyesi İlçe Genelinde Tanıtım Stantları Açıyor
  • 11 Eylül 2018, Salı 15:12
Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri belediye hizmetleri, ücretsiz halk kursları ve Kent Belleği Müzesi için farklı noktalarda stant kurarak tanıtımlara başladı.
Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çocuk grupları ile yetişkin grupları olmak üzere açılan ücretsiz kurslar, belediye hizmetleri ve Kent Belleği Müzesi çalışmaları hakkında yürütülen çalışmalar kapsamında ilk stant Orion Alışveriş Merkezinde kurulurken vatandaşlar standa yoğun ilgi gösterdi.
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada ücretsiz halk kurslarının devam ettiğini dile getirerek, Bu kapsamda ücretsiz olarak işaret dili, İngilizce, Bulgarca, seramik, resim, satranç, halk oyunları, mental aritmetik, photoshop, illustrator, bilgisayar, ebru, keçe ve 3 boyutlu kağıt rölyef eğitimlerinin yer aldığı ev aksesuarları, çocuk hobi, sanatsal mozaik, takı tasarım, iğne oyası, ahşap boyama, kurdele nakışı, Brezilya nakışı, tel kırma, koza nakışı, punc nakışı, bez bebek yapımı ve taş boyama gibi el sanatlarının yer aldığı çocuk ve yetişkin gruplarına yönelik düzenlenen ücretsiz halk kursları 1 Ekim 2018 Pazartesi günü başlayacak” dedi.
Başkan Sarıkurt, kurulacak stantlarda Çorlu Belediyesi tarafından kurulacak olan Çorlunun ilk müzesi Kent Belleği Müzesinin de tanıtımına önem verdiklerini belirtirken, müze hakkında vatandaşlara bilgiler aktardıklarını ve Çorlu Belediyesi tarafından verilen hizmetlerinde stantlarda tanıtıldığını ifade etti.
Kurulan tanıtım stantlarında çocuklara yönelik aktivitelerde gerçekleştirilirken ilk gün yüz boyama etkinliği düzenlendi.
Öte yandan stantlar Kitap Kafe ve Tenis Kafede de kurularak vatandaşların çalışmalar hakkında bilgilendirilmesine devam edileceği kaydedildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık