Çocuklardan Sokak Hayvanları İçin Destek

İzmirin Aliağa içesinde öğrenciler, ilçe pazar yerinde sokak hayvanları yararına stant açtı.

Çocuklardan Sokak Hayvanları İçin Destek
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 16:13
İzmirin Aliağa içesinde öğrenciler, ilçe pazar yerinde sokak hayvanları yararına stant açtı.
Aliağa ilçesinde öğrenciler; kitap, elbise, bere, atkı, oyuncak gibi çeşitli ürünleri sokak hayvanları için açtığı stantta satışa sundu. Aliağa Cumhuriyet ilkokulu 4-B Sınıf öğretmeni Felek Özel ile öğrencileri, yine 4-E Sınıf öğretmeni Berna Gürler ve öğrencileri tarafından açılan statta, sokak hayvanlarına yönelik şiddet ile hayvanların korunmasına yönelik bilince dikkat çekildi.
İlçe pazarın farklı noktalarındaki ürünlerin satıldığı stantlar ilgi gördü. Vatandaşlar, bu durum karşısında minikleri takdir etti. Öğretmen Berna Gürler, son zamanlarda sosyal medyada çıkan hayvanlara karşı şiddetten dolayı öğrencilerle birlikte farkındalık oluşturmak amacıyla bir proje gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Pazarda çocuklarımızın el emeği ürünlerini satmaya karar verdik. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlık göstereceğini inanıyorum dedi. Sınıf Öğretmeni Felek Özel ise her yıl öğrencileri ile sosyal farkındalık projesi hazırladıklarını, bu yıl ise sokak hayvanlarına karşı artan şiddette karsı sokak hayvanlarına yararına sosyal bir proje hazırladıklarını ve stant açtıklarını kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık