Çocuklara Özel Berber

Kahramanmaraşta berber salonunu çocuklara özel modernize eden esnaf, bu anlayışıyla minik müşterilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Çocuklara Özel Berber
  • 23 Temmuz 2018, Pazartesi 12:06
Kahramanmaraşta berber salonunu çocuklara özel modernize eden esnaf, bu anlayışıyla minik müşterilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.
Kurtuluş Mahallesi Demirciler Çarşısında 30 yıldır berberlik yapan Ahmet Demir (43), çocuklar için özel berber salonu açtı.
Kardeşiyle birlikte tıraş olmaya gelen Alican Okumuş, “Ahmet abiye bizim için böyle bir yer yaptırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Artık her zaman tıraş olmaya buraya geleceğiz. Kardeşim hiç ağlamıyor bu oyuncaklar sayesinde” dedi.
Çocuklara özel berber salonu açan Ahmet Demir ise, “Çocuklar bizim teminatımız, geleceğimiz, yani özel bir yer olsun istedik. Gelen aile anne ve baba çocuklarıyla birlikte çok rahat bir şekilde tıraş oluyor. Bizim çarşımız yeni yapıldı hem bizim için hem de müşteri için çok güzel bir yer oldu. Olumlu tepkiler alıyoruz, yeni müşterilerimiz oluyor, yeni yüzlerimiz oluyor. Çocuklar için dedik ki, ağlamadan tıraş olması için oyuncaklarla donattık iş yerimizi. Özellikle küçük çocukların ağlamamaları için böyle bir uygulama başlattık” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık