Çocuk Akademisinden Yılsonu Gösterisi

Adana Büyükşehir Belediyesi Çocuk Akademisi yılsonu gösterisi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Çocuk Akademisinden Yılsonu Gösterisi
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 12:51
Adana Büyükşehir Belediyesi Çocuk Akademisi yılsonu gösterisi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlünün katılımıyla gerçekleştirildi.
5-10 yaş arasındaki çocukların kişisel gelişimlerine, el-motor becerilerine ve zihinsel gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanan Adana Büyükşehir Belediyesi Ali Akbulut Çocuk Akademisinin ilk mezunları verilerek yılsonu gösterisi gerçekleştirildi. Akademide öğrenim gören çocukların İstiklal Marşını okumasıyla başlayan törende konuşan Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Halil Hızlısoy, yılda 15 bin öğrencinin lise ve üniversite sınavlarına hazırlık için ücretsiz eğitim aldığı, 70 bin çocuğun ücretsiz spor eğitimi aldığı, 5 bin ev hanımı ve öğrencinin sanat eğitimi aldığı, eğitim ve spor hizmetlerine ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Çocuklarımızın başarısı bizim başarımızdır
Ali Akbulut Çocuk Akademisini kente kazandıran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı konuşmada aydınlık Türkiyeyi inşa edecek Türk çocuklarının eğitimine ve gelişimine katkı sunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Çocuklarımızın başarısı bizim başarımızdır dedi.
Yılsonu gösterisi akademide öğrenim gören çocukların renkli gösteri ve hazırladıkları etkinliklerle devam ederken Başkan Sözlü, çocukları gösteri sonuna dek büyük bir keyifle izledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık