Çivrilde Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Denizli Çivril Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Düzbel Mahallesindeki üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çivrilde Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 16:47
Denizli Çivril Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Düzbel Mahallesindeki üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Çivril ilçesinde mahallelerde başlatılan üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çivril Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaların bu sefer ki durağı Düzbel Mahallesi oldu. Yapımına geçtiğimiz hafta başlanan kilit parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek kalıcı hizmet ortaya koyan çalışmalara imza attıklarını belirten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışarak, yılların birikmiş sorunlarına neşter vuruyoruz. Çivrilimizin her köşesinde yoğun bir çalışma ortaya koyarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunuyoruz. Bu çerçevede Düzbel Mahallemizde kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin her yerini güzelleştirmeye hak ettiği yere taşımaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Çivril Belediyesinin yaptığı bu çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar, Başkan Güvene ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık