Çıldırda 15 Temmuz Ruhu

Çıldırda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Çıldırda 15 Temmuz Ruhu
  • 15 Temmuz 2018, Pazar 15:46
Çıldırda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla program düzenlendi.
Düzenlenen programa Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, Çıldır İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci, Çıldır Tabur Komutanı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program çerçevesinde Çıldır Merkez camiinde Çıldır İlçe Müftüsü tarafından büyük bir katılımla öğle namazı öncesi Mevlid-i Şerif okundu. Okunan Mevlid-i Şerifin ardından öğle namazı sonrası 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına katılanlar Türk bayrağı ile yürüyüş yaparak Kotanlı köyündeki şehitliği ziyaret edip hem vatan uğruna şehitlik makamına erişen şehitler, hem de 15 Temmuz şehitleri için dua ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık