Çiğli Belediyesinden İstihdama Büyük Katkı

Özel firmalarla yaptığı anlaşmalar doğrultusunda aracılık ettiği 4 bin 200 vatandaşı özel sektörde işe yerleştiren Çiğli Belediyesi istihdam sorununa yoğun şekilde çözüm bulmaya devam ediyor.

Çiğli Belediyesinden İstihdama Büyük Katkı
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 10:22
Özel firmalarla yaptığı anlaşmalar doğrultusunda aracılık ettiği 4 bin 200 vatandaşı özel sektörde işe yerleştiren Çiğli Belediyesi istihdam sorununa yoğun şekilde çözüm bulmaya devam ediyor.

Çiğli Belediyesi, Çiğlideki işsizlere iş bulma misyonunu sürdürmeye devam ediyor. Belediye, başta Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalar olmak üzere İzmir ve Manisanın çeşitli bölgelerinden gelen işçi taleplerine yanıt vermeye, işsizlerin sorunlarına derman olmaya devam ediyor. Çiğli Belediyesi birçok işsiz vatandaşa İzmir ve civarında bulunan şirketlerle yapılan görüşmeler doğrultusunda, firmalardan gelen yetkililerle birlikte belediye meclis salonunda yaptıkları iş görüşmelerinde her branşta çalıştıracakları personel seçimi için aracılık ediyor. Çiğli Belediyesine 2014 yılından beri başvuran 9 bin 520 kişinin 4 bin 200ü işe yerleştirildi. Bu süreçte 177 firmanın insan kaynakları yöneticileriyle iş arayanlar her hafta düzenlenen toplantılarda bir araya getirildi.

4,5 yılda 4 bin 200 kişi işe yerleşti
Çiğli Belediyesi şimdiye kadar gerçekleştirilen görüşmeler sayesinde 4 bin 200 vatandaşın çeşitli branşlarda işe yerleştirilmesini sağladı. Vatandaşlardan oldukça iyi tepkiler alan bu proje sayesinde istihdam sorununa farklı bir bakış açısı geliştirdiklerini, bundan sonraki süreçte de daha çok insana ulaşmayı hedeflediklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, işsizler için umut kapısı olmaya devam ettiklerine, bu anlamda belediye olarak istihdamda çığır açtıklarına dikkat çekti. Başkan Arslan, Çiğlide iş arayanlara iş bulma konusunda yardımcı olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık