Çiğdemli Belediyesine Kültür Evi Ve Spor Tesisi

Yozgatın Sorgun ilçesine bağlı Çiğdemli Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür Evi Projesi yakında vatandaşın hizmetine girecek.

Çiğdemli Belediyesine Kültür Evi Ve Spor Tesisi
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 9:43
Yozgatın Sorgun ilçesine bağlı Çiğdemli Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür Evi Projesi yakında vatandaşın hizmetine girecek.
Kamu eliyle yapılan kültür yatırımlarına destek Projesi kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yüzde 50 hibe desteği sağlanan projeler arasında yer alan Çiğdemli Belediyesi Kültür Evi Projesinde son aşamaya gelindi. Yaklaşık 2 milyon 200 bin lira maliyetindeki Kültür Evi Projesinin yakın zamanda vatandaşın hizmetine sunulacağını belirten Çiğdemli Belediye Başkanı İsmail Biçer, “Kültür ve Turizm Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Kültür Evi Projesi, devletimizin yüzde 50 hibesi ile gerçekleştirilmiş bir projedir. Vatandaşlarımız için çok amaçlı bir Kültür Evi yaptık. Düğün salonu, tiyatro, sinema salonu gibi bölümleri olacak. Böyle bir hizmete ihtiyacımız vardı. Yakında halkımızın hizmetine sunulacak” dedi.
Çiğdemli Belediyesine, Spor Toto Teşkilatının yüzde yüz desteği ile yaptırılan kapalı halı sahanın tamamlandığını da söyleyen Başkan İsmail Biçer, Çiğdemli de bulunan gençlerin halı sahada boş zamanlarını spor yaparak geçirdiğini belirterek iki projede de emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık