CHP'nin Büyükşehir Adayı Bozbey Bursa’da coşkuyla karşılandı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, halkla ilk buluşmasını Osmangazi’de Kent Meydanı’nda yaptı. Ankara’da önce Anıtkabir’i ziyaret eden ardından da Bursa’ya gelen Bozbey, ilk buluşmada “O sene bu sene dostlar. Birlikte başarma zamanı. Siz varsanız başarırız” diyerek Bursa’nın geleceğini birlikte kurma çağrısı yaptı.

CHP'nin  Büyükşehir Adayı Bozbey Bursa’da coşkuyla karşılandı
  • 05 Ocak 2019, Cumartesi 20:16

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, halkla ilk buluşmasını Osmangazi’de Kent Meydanı’nda yaptı. Ankara’da önce Anıtkabir’i ziyaret eden ardından da Bursa’ya gelen Bozbey, ilk buluşmada “O sene bu sene dostlar. Birlikte başarma zamanı. Siz varsanız başarırız” diyerek Bursa’nın geleceğini birlikte kurma çağrısı yaptı.

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, adaylığının resmen açıklanmasının ardından ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, CHP’nin adaylıklarını yeni açıkladığı Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz, CHP’nin diğer ilçe belediye başkan adayları, CHP Bursa Milletvekilleri ile  CHP İl ve İlçe örgütleri, Aslanlı Yol’dan Anıtkabir’e doğru yürüdü. Bozbey ve beraberindekiler, Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Mustafa Bozbey burada Atatürk mozolesine çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu.
 Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Anıtkabir anı defterine de mesaj yazdı. Bozbey mesajında, 20 yıldır Atatürk’ün ilkelerinin izinde, çağdaş, aydınlık bir kenti ilmek ilmek dokuduklarını belirterek şöyle devam etti:  “Şimdi, senin rehberliğinde daha önemli bir göreve, Bursa’yı yönetmeye adayım. Dilerim bu yolda, Allah utandırmasın ve sana layık bir evladın olarak, Bursamızı da, örnek ve lider bir kent yapabilelim.”
İLK KARŞILAMA İNEGÖL’DE 
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey,  Anıtkabir ziyaretinin ardından Bursa’ya doğru yola çıktı. Bozbey’i İnegöl’den itibaren çok sayıda noktada bekleyen halk, coşku içinde karşıladı. Bozbey, halkla ilk buluşmanın gerçekleşeceği Kent Meydanı’na kadar yüzlerce araçlık konvoy eşliğinde geldi.
Yol boyunca halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Bozbey’i Kent Meydanı’nda da binlerce kişi bekliyordu. Soğuk havaya rağmen meydanda toplananlar “Bozbey gelecek Bursa  gülecek”, “Büyük Başkan Bozbey” sloganları attı. Otobüsün üzerinden, alanı dolduranlara seslenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey “Sizin desteğinizle buradayım, sizin isteğinizle buradayım, hizmet için buradayım. Ankara’dan güzel haberlerle geldim, Bursa için Buradayım” dedi.
“O SENE BU SENE”
Bursa’nın sayısız sorunu olduğuna dikkat çeken Bozbey, bunların başında ulaşım, kentsel, çevre, turizm ve birlikte yönetim sorunlarının geldiğini vurgulayarak şöyle devam etti:  “İşte çınarlarıyla, yeşiliyle, suyuyla anılan Bursa’da hasret sona erecek. Yeşil yeniden Bursa’da boy verecek. Taşıyla, toprağıyla, havasıyla, suyuyla bu güzel kenti şahlandırmak için buradayım. Bu ilk buluşmada hepimiz heyecanlıyız, hepimiz umutluyuz. Ama en önemlisi arkamız sağlam, çünkü siz varsınız. Çünkü, 20 yıllık kent yöneticiliğimiz var. Çünkü, 20 yıllık deneyim var. Çünkü, Bursa’ya adanmış bir ömür var. Kendi burada olmasa da gönlü burada olan yüz binler var. Hangi partiye oy attığı bir kenara, kalbi Bursa için, Bursa’nın geleceği için atanlar var. Bundan böyle, kentin doğusu da batısı da kuzeyi de güneyi de aynı olacak. Birlikte yönetecek, birlikte güçleneceğiz. Bursa bizimle gülümseyecek.”
Bursalılarla geleceği kuracaklarını vurgulayan Mustafa Bozbey, sözlerini şöyle bitirdi: “O sene bu sene dostlar. Birlikte başarma zamanı. Siz varsanız başarırız, var mısınız. Var mısınız. Allah utandırmasın, yolumuz açık olsun”
 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık