Chpliler Anıtkabire Yürüdü

CHPnin Ankara Teşkilatları, 1.Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünden Anıtkabire yürüdü.

Chpliler Anıtkabire Yürüdü
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 15:11
CHPnin Ankara Teşkilatları, 1.Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünden Anıtkabire yürüdü.
CHP Ankara İl ve İlçe Teşkilatları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünden Anıtkabire yürüdü. Yürüyüşe, TBMM Başkanvekili ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Tekin Bingöl, Yüksek Disiplin Kurulu Sekreteri Selahattin Emre, CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener ile ilçe başkanlarının yanı sıra Gençlik Kolları üyeleri de katıldı.
İl Başkanı Rıfkı Güvenerin partililere seslenişinin ardından CHP Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı Deniz Bozkurt, kalabalığa ‘Andımızı okuttu. CHPliler, ‘Andımızın okunmasının ardından 1. TBMM binası önünden hareket ederek, sloganlar ve müzik grubu eşliğinde Anıtkabire yürüdü.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık