Chpde Hekimhan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan İlçe Danışma kurulu toplantısı, İl Başkanı Enver Kirazın katılımı ile gerçekleştirildi.

Chpde Hekimhan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 19:22
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan İlçe Danışma kurulu toplantısı, İl Başkanı Enver Kirazın katılımı ile gerçekleştirildi.
Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ve partililerin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Son günlerde döviz kurlarında yaşanan artışa değinen Kiraz, hükümeti eleştirerek önlem alınmasını istedi.
İlçe danışma kurullarının ilçelerde sürdüğünü dile getiren Kiraz, geride kalan 24 Haziran seçimlerini bu toplantılarla farklı açılardan değerlendirdiklerini söyledi. Hem seçimi hem de ülkenin gidişatını ele aldıklarını ifade eden Kiraz, “Bunun yanı sıra önümüzdeki yerel seçimlerde hangi adımları atarak, daha sağlıklı bir yol haritası çıkarırız bunu masaya yatırıyoruz. Önümüzdeki hafta il başkanları toplantısı olacak, bizde buralarda hazırladığımız raporları genel merkeze aktaracağız” ifadelerine yer verdi.
Seçimin sonucunun CHPnin bütün kademelerinde değerlendirildiğini aktaran Kiraz, “Hekimhanda sevindirici durum 2014 yerel seçimlerden sonra bugün baktığımızda en yakın parti ile aramızda bin 500 oy farkı var. Her seçimde Hekimhanda oylarımızı artıran bir partiyiz. Hekimhanda bu desteği yerel seçimlerde de sürdüreceğine kuşkumuz yok. Ama birileri Hekimhan üzerinde çeşitli oyunlar oynuyorlar, ancak yönettikleri belediyeleri görüyoruz. Aksayan hizmetlerin Malatya Büyükşehir Belediyesinden kaynaklandığını hep birlikte görüyoruz ve biliyoruz. Herkese hizmet etmek zorunda olan bir büyükşehir belediyesinin sadece bir partiye çalışmasını ve taraflı davranmasını görüyoruz.
Ama artık mızrak çuvala sığmıyor, bu gidişat gidişat değil. Malatyada her noktada büyükşehir kaynaklı önemli sorunlarla karşı karşıyayız. Önce bu ilçeye talip olanlar büyükşehire baksınlar gelip hesabını versinler” ifadelerini kullandı.
İl Başkanı Kiraz, Hekimhanın CHP için önemli bir ilçe olduğunu da dile getirerek “Burada huzur içerisinde kardeşçe yaşaması için herkesin katkı sunması lazım. Hekimhan kimleri görmek istiyorsa onlar yöneticilik yapacak. Bundan sonra da şimdiye kadar olduğu gibi Hekimhanlıların emrinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık