Chp Balıkesir Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

24 Haziran Genel seçimlerinde CHPden Balıkesir milletvekili seçilen Ahmet Akın, Fikret Şahin ve Ensar Aytekin mazbatalarını İl Seçim Kuruluna gelerek aldılar.

Chp Balıkesir Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı
  • 29 Haziran 2018, Cuma 17:46
24 Haziran Genel seçimlerinde CHPden Balıkesir milletvekili seçilen Ahmet Akın, Fikret Şahin ve Ensar Aytekin mazbatalarını İl Seçim Kuruluna gelerek aldılar.
24 Haziranda gerçekleştirilen seçimler sonrası milletvekili seçilerek 27. Dönemde Balıkesiri TBMMde temsil edecek olan CHP Milletvekilleri Ahmet Akın, Fikret Şahin ve Ensar Aytekin İl Başkanı Serkan Sarı ve teşkilat üyeleriyle birlikte Balıkesir Adliye Sarayına gelerek mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Ünal İzgiden aldılar. Mazbataların alınmasının ardından adliye önünde açıklama yapan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı “Bugün milletvekili arkadaşlarımız mazbatalarını aldılar. Yoğun, yorucu, tempolu bir seçim atmosferinden çıktık ve sonuçta daha neticeler bekliyorduk, daha büyük başarılar arzu ediyorduk. Sahada, halkımızda olduğumuz teveccüh bunun çok çok üzerindeydi ama sandığa bu yansımadı. Sonuç olarak da mevcut vekil sayımızı koruyarak üç milletvekilimizle, yeni genç ve dinamik arkadaşlarımızla Cumhuriyet Halk Partisini ve Balıkesiri en iyi temsil edecek arkadaşlarımızın mecliste yer almaları bizi çok mutlu etti. Göreceksiniz ki çok yakın zamanda parti örgütümüzün her bir ferdiyle, milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımız hep beraber omuz omuza Balıkesirin çok daha güzel bir şehir olması, Balıkesirin gelişimine katkı sunabilmek, kaybetmiş olduğu değerleri yeniden kazandırabilmek adına birlikte mücadele edeceğiz. Bugün biz Balıkesirin dokuz milletvekilinin de aynı özveriyi göstermesini temenni ediyoruz. Bizler Cumhuriyetin kurucu ve koruyucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisinin temsilcileri olarak en büyük özveriyi gösterecek kadrolarız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Bugün arzu ettiğimiz sonuçları alamadık. Ama bunun için önümüzdeki seçimlerde çok daha büyük başarılara imza atabilmek için yılmadan, durmadan çalışmaya devam edeceğiz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık