Ceylanpınar Belediyesi Muhtarlar Gününü Kutladı

Ceylanpınar Belediyesi tarafından 19 ekim muhtarlar günü dolayısıyla yemekli toplantı düzenlendi.

Ceylanpınar Belediyesi Muhtarlar Gününü Kutladı
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 9:45
Ceylanpınar Belediyesi tarafından 19 ekim muhtarlar günü dolayısıyla yemekli toplantı düzenlendi.
19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Ceylanpınar Belediyesi tarafından merkez ve kırsaldaki mahalle muhtarları yemekli toplantıda bir araya geldi.
Ceylanpınar Öğretmen evinde düzenlenen programa Belediye Başkan vekili Cuma Budak, ilçe Kaymakamı Mehmet Keklik, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Arda Karabiber, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yılmaz Yıkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı. Belediye Başkan vekili Cuma Budak, misafirlerini tek tek selamlayarak kapıda karşılayıp ağırladı.
Yaklaşık 30 yılı aşkın bir süredir muhtarlık yapan Ensar Mahalle muhtarı Halef Doğan, kısa bir konuşma yaparak meslektaşlarının gününü kutladı.
Belediye Başkan vekili Cuma Budak ise, Cumhurbaşkanımız muhtarlarımızı önemsiyor bizlerde muhtarlarımızı önemseyerek bu anlamlı günde hep birlikte bir arada olalım dedik. Tüm mahalle muhtarımızın 19 Ekim muhtarlar gününü kutluyorumdedi.
Muhtarlar, yerel demokrasinin ve devletin en temel en önemli unsurlarından bir tanesini olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik, Yerel demokrasinin de doğrudan demokrasinin de en güzel örneğini teşkil eden muhtarlıktır. Bizler için ise muhtarlarımız hem ilçe merkezinde hemde ilçe kırsalında en yakın çalışma arkadaşlarımızdandır. Bizim elimiz ayağımız bir noktada orada gören gözümüz işiten kulağımız olan çok değerli mesai arkadaşlarımızdır. Ben hep öyle değerlendirdim ve muhtarlarımızla kurduğumuz böyle çok güzel diyalogdan kaynaklanan çok verimli de çok başarılı hizmetlerde ortaya koyduk çok şükür. Muhtarlarımızdan bazı beklentilerimiz var tabi ki bende burada sayın Cumhurbaşkanımızın bir temsilcisi olarak ilçemizin en üst amiri olarak ve Ceylanpınar ilçemize çok ciddi katkı sunmak isterim bir kardeşiniz olarak. Sizlerden bulunduğunuz mahallelerde okullar da camiler de Öğretmenlerimizde imamlarımızda hastalara ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza kısacası her kese el atmanızı istiyorumifadelerinde bulundu.
19 Ekim muhtarlar gününde düzenlenen yemekli toplantı Kaymakamlık bahçesinde çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık