Ceylanpınar Belediyesi İle Dereler Daha Temiz

Ceylanpınar Belediyesi Antep Deresinde temizlik çalışmasını sürdürüyor. Yıllık belli periyotlarla temizlenen Antep Deresinde temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ceylanpınar Belediyesi İle Dereler Daha Temiz
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 9:43
Ceylanpınar Belediyesi Antep Deresinde temizlik çalışmasını sürdürüyor. Yıllık belli periyotlarla temizlenen Antep Deresinde temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Ceylanpınar ilçe merkezinin ortasından geçen yaklaşık 8 kilometrelik Antep Deresinde Ceylanpınar Belediyesine ait Temizlik işleri Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı.
Sürdürülen çalışmalar kapsamında, yaz mevsimi dolayısıyla kötü kokulara neden olunmaması ve derenin temiz kalması için temizlik çalışmaları sürdürülüyor. Yaz ve kış mevsiminde her ay periyodik aralıklarla temizlik çalışmalarının yapıldığı derede belediye ekipleri kısa sürede çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor. Derede başlatılan çalışmalarda büyük kepçeler tarafından dere yatağına indirilen küçük kepçelerle temizlik çalışmaları başlatıldı. Küçük kepçeler yardımıyla toplanan çöp ve çamur yığınları büyük kepçeler tarafından kamyonlara doldurularak çöp alanlarına taşınıyor. Antep Deresinde temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından belediye Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekibi mikrop ve haşerelerin üremesine karşı ilaçlaması başlatacak. Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, vatandaşların dereyi önemsemeleri gerektiğini ifade etti. Daşkıran, İlçemizin ortasından geçen yaklaşık 8 kilometrelik Antep deremizde Belediye Başkanı Menderes Atillanın talimatıyla temizlik çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Dere kenarında oturan halkımızın bu dereyi önemsemelerini umut ediyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızın dan ricamız bu çünkü dere kirlenince çöpler buraya dökülünce sıkıntıyı onlar yaşıyor. Sağlıklarını tehdit edecek boyuta geliyor. Bunun olmaması adına dereye yakın oturan vatandaşlarımızın kendilerinden ricamız dereyi önemsesinler ve temizliğini korusunlar. Betorname ile ilgili de derelerde yakında bir çalışmamız başlayacaktır dedi.
Turgut Özal Mahalle Muhtarı Mehmet Sait Avcı, yapılması planlanan dere projesi ile ilçenin çehresinin değişeceğinin altını çizerek, 15inci defadır Antep Deresi Ceylanpınar Belediyesi tarafından temizleniyor. Daha önce bu dere Ceylanpınar Belediyesi tarafından defalarca temizlendi. Daha önceden derede pislikler ve çamurlar birikiyordu. Ancak bahsi geçen proje ile beraber dere rahat bir nefes alacak. Ben emeği geçen başta Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atillaya ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederim diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık