Ceylanpınar Belediyesi Başarıya Doymuyor

Ceylanpınar Belediyesi Spor Kulübü Satranç Takımı, 2018 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında damga vurdu. Satranç Takımı, 61 takımın katıldığı turnuvada dördüncülüğü elde ederek adını 2.Lige yükseldi.

Ceylanpınar Belediyesi Başarıya Doymuyor
  • 21 Temmuz 2018, Cumartesi 10:08
Ceylanpınar Belediyesi Spor Kulübü Satranç Takımı, 2018 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında damga vurdu. Satranç Takımı, 61 takımın katıldığı turnuvada dördüncülüğü elde ederek adını 2.Lige yükseldi.
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından her yıl Temmuz ayında organize edilen, Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Finali bu yıl 09 - 15 Temmuz 2018 tarihlerinde Konya Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleşti. 40 il ve KKTCden toplam 61 takım ve 852 sporcunun 9 tur boyunca mücadele ettiği 2018 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası sonunda ilk altı sırayı elde ederek 2019 Türkiye Satranç İkinci Ligine yükselme başarısı gösteren Ceylanpınar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı Şampiyonayı 4. Sırada tamamlayarak 2. Lige yükseldi. Turnuvada elde edilen başarının yanında oyuncuların bireysel performansları da göz kamaştırdı. Yedinci masada derece alam oyuncumuz 3üncü sırada Ayhan Koçaçoğlu oldu. 8inci masada ise takımın namağlubu Uktenur Çatal birinci oldu. Şampiyona sonrası kulübümüzü tebrik eden Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atillaya satranca vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Tülay, Biz kocaman bir aileyiz, Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü de bu ailenin önemli bir parçasıdır diye belirtti.
Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla Satranç Şampiyonasında büyük başarıya imza atan Satranç Takımını Tebrik etti. Atilla, Takımımızla gurur duyuyoruz. Öncelikle 15 Temmuz Demokrasi gününde bize 2. Bir zafer yaşatan satranç takımımızı yürekten kutluyorum. Kulübümüz katıldığı her turnuvada olduğu gibi bu şampiyonada da aklının akıyla güzel başarıya imza attılar. İlimizi ve İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek göğsümüzü kabartan tüm sporcularımızı, antrenörümüzü ve kulüp yönetimimizi bir kez daha tebrik ediyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık