Çevreci Projenin İlk İzleme Toplantısı Yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğünün Zafer Kalkınma Ajansından 1 milyon 220 bin TL hibe almaya hak kazandığı “Sınırsız Enerjiyle Sınırsız Arıtım” projesinin ilk izleme toplantısı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde gerçekleştirildi.

Çevreci Projenin İlk İzleme Toplantısı Yapıldı
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 18:29
MASKİ Genel Müdürlüğünün Zafer Kalkınma Ajansından 1 milyon 220 bin TL hibe almaya hak kazandığı “Sınırsız Enerjiyle Sınırsız Arıtım” projesinin ilk izleme toplantısı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde gerçekleştirildi.
Geçtiğimiz aylarda Zafer Kalkınma Ajansından (ZEKA) 1 milyon 220 bin TL hibe desteği almaya hak kazanan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, projeye ilişkin çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde hazırlanan “Sınırsız Enerjiyle Sınırsız Arıtım” projesi ile Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin yüzde 40 enerjisi güneş enerji santralinden sağlanacak. 4 milyon 665 bin TLlik projenin yüzde 25i ise bu proje sayesinde ajanstan gelecek hibe desteği ile karşılanacak. Çalışmalar kapsamında projenin ilk izleme toplantısı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde gerçekleştirildi. Toplantıda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Uğur Topkaya, ZEKAdan Uzman Murat Şener,proje teknik ekibi ve yüklenici firma yetkilileri yer aldı. Tesise ve projeye ilişkin detayların görüşülmesinin ardından güneş enerji santralinin inşa edileceği alanda incelemelerde bulunuldu.
İzleme toplantısının ardından MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslaya makamında bir ziyaret gerçekleştirildi. Proje ile ilgili çalışmaların değerlendirildiği görüşmeyle ilgili olarak Genel Müdür Yardımcısı Aslay, “Sanayi ve teknoloji alanında büyük değişim ve gelişmelerin yaşandığı günümüzde yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması gittikçe önem kazanan bir konudur. Bizler de MASKİ Genel Müdürlüğü olarak attığımız her adımda çevreci ve doğa dostu yaklaşım sergilemeye özen gösteriyoruz. Bu kapsamda hazırlamış olduğumuz projemizle de hem enerji tasarrufu sağlayacak, hem de kurum bütçemize katkıda bulunacağız. Başvuru yapan kurumlar arasında en büyük desteği alan projemizin her bir aşamasında büyük emeği olan teknik ekip arkadaşlarıma teşekkür ederek, Manisamıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık