Cesur Kız Tamimi: Umarım Filistinli Mahkumlar Serbest Bırakılıncaya Kadar Destek Kampanyaları Devam Eder”

İsrailin elinde 8 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Filistinin cesur kızı Ahed Tamimi,

Cesur Kız Tamimi: Umarım Filistinli Mahkumlar Serbest Bırakılıncaya Kadar Destek Kampanyaları Devam Eder”
  • 29 Temmuz 2018, Pazar 17:50
İsrailin elinde 8 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Filistinin cesur kızı Ahed Tamimi,
“Umarım İsrail hapishanelerindeki Filistinli mahkumlar serbest bırakılıncaya kadar destek kampanyaları devam eder” dedi.
Ramallahın Nabi Salih köyünde sapanla kalem fırlatan bir maketin önünde açıklamalarda bulunan Ahed Tamimi, mücadelesinde yanında duran herkese teşekkürlerini bildirdi. Filistinli mahkumlara destek veren her kampanyada bulunacağını açıklayan Tamimi, İsrail hapishanelerinde hala çocuklar olduğunun altını çizdi. Konuşmasında Büyük Geri Dönüş Yürüyüşünü düzenleyen Gazze halkını da selamlayan Tamimi, “Umarım İsrail hapishanelerindeki Filistinli mahkumlar serbest bırakılıncaya kadar destek kampanyaları devam eder” ifadelerini kullandı. Tamimi, Kudüsteki Han El-Ahmar sakinlerine ve Gazze halkına dayanışma mesajları gönderdi.

“Uluslararası hukuk okuyacağım”
İsrailin lise eğitimini tamamlamasına engel olmaya çalıştığını anlatan Tamimi, “Gözaltındayken lise eğitimimi kaybedeceğimi düşünüyordum ama çalışmalara devam ettim. Uluslararası hukuk okuyacağım, çünkü İsrail işgal liderlerinin yargılanmasını istiyorum” dedi.
İsrail medyasını boykot ettiğini ve soracakları sorulara cevap vermeyeceğini söyleyen Tamimi, İsrail medyasının onu ve Filistin halkını terörist gibi gösterdiğini hatırlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık