Çerkezköyde Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Tekirdağın Çerkezköy ilçesinde etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi.

Çerkezköyde Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 20:05
Tekirdağın Çerkezköy ilçesinde etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi.
Akşam saatlerinde bastıran sağanak yağmur yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Çerkezköyde bir evin bahçesinde bulunan çamaşır makinesine yıldırım düşerken pek çok sokakta da apartmanların bodrumlarını su bastı, yollardaki asfaltlar kalktı.
Bağlık Mahallesi Seher Sokak üzerinde bulunan bir binanın hemen yanına yıldırım düştü. Apartmanın bahçesinde kullanılmayan bir çamaşır makinesinin üzerine düşen yıldırım kısa süreli paniğe neden oldu.
Yağmurun şiddetini arttırması ile beraber Fevzipaşa Mahallesi, Gülümser Sokakta da olumsuzluklar yaşandı. Sokak üzerinde bulunan Yeşil Apartmanının bodrum katını su bastı. Baskından dolayı binanın asansör boşluğunda biriken yağmur suyu asansörün çalışmasını durdurdu. Tıkanan rögarlardan dolayı sular sokaklara akarken, pek çok sokakta asfaltlar söküldü.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık