Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Devam Ediyor

Sporun destekçisi ve sporcunun dostu olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin, sportif alandaki dev yatırımlarından biri olan Çerkezköy Olimpik Yüzme Havuzunun inşaat çalışmaları devam ediyor.

Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Devam Ediyor
  • 02 Ekim 2018, Salı 12:02
Sporun destekçisi ve sporcunun dostu olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin, sportif alandaki dev yatırımlarından biri olan Çerkezköy Olimpik Yüzme Havuzunun inşaat çalışmaları devam ediyor.
Güçlü sanayisi ve gelişmiş ekonomisiyle Türkiyenin her yerinden göç alan Tekirdağ, bir milyona yaklaşan genç nüfusuyla pek çok alanda olduğu gibi sportif alanda da büyük bir potansiyeli bünyesinde barındırıyor. Tekirdağlı sporcular ve spor kulüplerine destek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bölgesel, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil edecek yeni sporcuların yetişmesi için yatırımlar yapıyor.
Halkın yoğun katılım gösterdiği bir tören ile coşkulu bir ortamda temeli atılan Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun inşaatı hızla yükseldi.

Proje hazırlanırken tüm ihtiyaçlar gözetildi
Çerkezköyde yüzme sporcularının yetişmesine imkan sağlayacak tesisin bünyesinde, 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 1 çocuk havuzu, 520 kişilik tribün, sauna, fitness center, antrenör odaları yer alıyor. Proje kapsamında tesisin önünde koşu alanları ve bisiklet yolları da yapılacak.

“Hizmet aşkını ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürkün ideallerinden alıyoruz”
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tesiste yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Albayrak yaptığı açıklamada, “İnşa etmekte olduğumuz bu tesis, uzun yıllar boyunca halkımıza hizmet verecek. Biz heyecanı, enerjiyi ve hizmet aşkını Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürkün ideallerinden alıyoruz. Mustafa Kemal Atatürkün, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim anlayışıyla yetişecek ve dünya çapında büyük başarılar elde edecek sporcuların yetişeceği umuduyla tesisin Çerkezköy ilçemize ve Tekirdağımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık