Çerçioğlundan Tarıma Destek

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri, Kuyucakın Gencellidere Mahallesinde yer alan tarımsal sulama göledini halkın hizmetine sunmak için betonarme bent yapımı başladı.

Çerçioğlundan Tarıma Destek
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 10:08
Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri, Kuyucakın Gencellidere Mahallesinde yer alan tarımsal sulama göledini halkın hizmetine sunmak için betonarme bent yapımı başladı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlundan tarımsal sulama suyu isteyen Gencellidere halkının talebi üzerine ASKİ çalışma başlattı. Gencellidere tarımsal sulama göledini aktif etmek için betonarme bent inşaatına başlayan ASKİ ekipleri, çalışmalarını 100 günde tamamlayarak göledi halkın hizmetine sunacak. 11 metre yüksekliğinde ve 75 metre uzunluğunda inşa edilecek olan betonarme bendin yapımı tamamlandığında tarımsal sulama göledi kullanıma açılacak. Akbaldır Deresinden beslenen ve 31 bin metreküp sulama hacmine sahip olan tarımsal sulama göledinin yıllık su toplama hacmi 93 bin metreküp olarak tahmin ediliyor. Tarımsal sulama göledi 2 bin dekar zeytin ve incir, 100 dekar ise sebze sulamasına yetecek düzeyde olacak. Vatandaşlar uzunca yıllar tarımsal sulama suyu sorunu yaşamayacak.

Gencellidere Muhtarı ve Halkından Çerçioğluna teşekkür
Gencellidere tarımsal sulama göledini aktif hale getirmek için yapımına başlanan betonarme bent inşaatı sebebiyle memnuniyetlerini dile getiren Gencellidere sakinleri, tarımsal sulama suyuna kavuşacakları için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğluna teşekkür etti. Mahalle Muhtarı İsmail Bakan, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlundan Allah razı olsun. Tarımsal sulama suyu bizim için hayati öneme sahipti. Kendim ve mahallem adına çok teşekkür ederim” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık